Tyvärr så satte ju Covid-19 käpparna i hjulet för nya James Bond-filmen No Time To Die. Den skulle ha gått upp i våras, men är nu framflyttad till våren 2021. Denna framflyttning gjorde tyvärr också att Billie Eilish fantastiska ledmotiv hamnade lite i skymundan.

Skicka in din musik

Nu var det tänkt att filmen skulle haft premiär under hösten innan de ändrade datumet igen och med det släpptes videon med lite scener från filmen i veckan. Det får i alla fall mig att längta till filmen ännu lite mer för jag tycker det ser lovande ut det vi får se, samt att låten såklart är lysande.

No time to die är skriven av Billie tillsammans med hennes bror Finneas O’Connell som även producerat låten tillsammans med veteranen Stephen Lipson.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011