Dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är den Nordirländska sångerskan Brooke som här släpper singeln Attention. Sångerskan har tidigare i år varit med i talangshowen The Voice där hon kom till semifinal innan allt pausades för Covid-19. Men programmet ska tas upp nu under hösten igen så får vi se hur långt sångerskan kommer då.

Popmuzik Lover Patreon

Attention är en härligt pulserande poplåt med den rätta melodin och elektroniska produktionen som fick mig att gå igång på alla cylindrar av detta. Lär vara en singel som många Popmuzik-läsare kommer att uppskatta.

Om Attention berättar sångerskan:

”Medan showen pausades under lockdown fick jag en möjlighet att vara produktiv. Det var fantastiskt för mig att ha ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar resultatet och är stolt att visa upp vad jag gjorde av min tid. Nu är jag bara lycklig över att få släppa låten så folk kan få lyssna på den. Det är en bra introduktion till mig och den jag är som artist och jag hoppas att folk kommer älska låten lika mycket som jag gör.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011