Dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är den Nordirländska sångerskan Brooke som här släpper singeln Attention. Sångerskan har tidigare i år varit med i talangshowen The Voice där hon kom till semifinal innan allt pausades för Covid-19. Men programmet ska tas upp nu under hösten igen så får vi se hur långt sångerskan kommer då.

Attention är en härligt pulserande poplåt med den rätta melodin och elektroniska produktionen som fick mig att gå igång på alla cylindrar av detta. Lär vara en singel som många Popmuzik-läsare kommer att uppskatta.

Om Attention berättar sångerskan:

”Medan showen pausades under lockdown fick jag en möjlighet att vara produktiv. Det var fantastiskt för mig att ha ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar resultatet och är stolt att visa upp vad jag gjorde av min tid. Nu är jag bara lycklig över att få släppa låten så folk kan få lyssna på den. Det är en bra introduktion till mig och den jag är som artist och jag hoppas att folk kommer älska låten lika mycket som jag gör.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.