Savannah Conley är en sångerska från Nashville i USA. Hon är här aktuell med singeln Never want to be in love som bjuder på svävande och tidlös pop-produktion samtidigt som sångerskan sjunger om att våga satsa på kärlek igen efter att ha fått hjärtat krossat. Alltid snyggt med låtar som har de där stora gesterna och framförallt rösterna. Så definitivt något att upptäcka.

Skicka in din musik

Never want to be in love är skriven av sångerskan tillsammans med Andrew Petroff och Gabe Simon.

Här nedan kan du även kolla in musikvideon till Never want to be in love. Den regniga videon är regisserad av Tyler Dunning Evans och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011