Priezt är en amerikansk låtskrivare och producent som efter att ha legat på storbolag nu släpper musik under egen flagg. Först ut är singeln I won’t be missing you som du kan lyssna på här nedan. En skönt pulserande och medryckande poplåt som framförs av Devin Barrus från Salt Lake City.

Popmuzik Lover Patreon

Låten sig handlar om att lämna en dålig relation bakom sig. Du vet, den där typen av människor som bara hör av sig när de själv vill något och ingen annan finns till hands.

Så vi får en klippe attityd och massa dansbeat. Bra kombination.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011