Dags för härlig synthwave här i bloggen igen. Det är svenska Icarus som denna gång samarbetar med Primo från USA på singeln Vapor memories. Skön puls och härligt elektronisk produktion med lite disco-känsla slungar oss till ett gränsland mellan 80-talet och 20-talet. Extra plus för att de även skapat ett separat introspår till singeln. Då har man helt klart sinne för detaljer.

Popmuzik Lover Patreon

Så dansa loss tillsammans med Icarus och Primo här nedan, samt kolla in den äventyrsfyllda videon. Det är lätt soundtracket för helgen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011