Maffig kärleksballad á la 80-talet bjöd gruppen Grace oss på när de gjorde ledmotivet till filmen Ingen kan älska som vi från 1988.
Filmen regisserades av Staffan Hildebrand och hade Izabella Scorupco och Håkan Lindberg i huvudrollerna. Kanske inte filmhistoriens främsta film om jag ska vara ärlig. Men just låten Ingen kan älska som vi är inte så dum den.

DOLBY ATMOS

Ingen kan älska som vi blev Grace största hit när den släpptes och hamnade så högt som fjärdeplats på den svenska singellistan samt en tredjeplats på Tracks och Svensktoppen. Så inget dumt resultatet för Krister Linder och de andra i den svenska gruppen som ändå får ses som ett av många one hit wonders under just 80-talet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011