Ja men då var det dags att uppleva bra elektropop från Norge igen. Denna gång är det Limbic Void från Trondheim som är aktuell med singeln Arrival of a ghost. Med vemodig känsla och skön puls i låten så sjungs det om hur tiden passerar och hur man kanske inte gör det man vill med ens liv. Att man ser tillbaka och ångrar det man inte gjort. Men att det är dags att ta tag i oss själva och våga satsa på en själv och ens potential.

DOLBY ATMOS

Men som sagt. Känslan i låten är helt klart värd att uppleva och jag uppskattar den vemodiga melodiska produktionen. Så lyssna och njut.


Du hittar alltid de bästa låtarna med nordiska artister i spellistan Nordic Pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011