Gold är debutsingeln med Bluephox, som är ett nytt musikprojektet av Philippa Magnusson. Gold bjuder oss på skön pop som färgats av både 70- och 80-talet. Känns som en låt som klippts och skrutits till perfekt för att passa våra spellistor och radiostationer. En del nostalgi, en del nytt som funkar för både fans av Fleetwood Mac och HAIM. Perfekt badning för att nå den stora publiken med andra ord. Det hela är skrivet och producerat av sångerskan tillsammans med Ludvig Larsson och Mats Björke.

Apple Music

Om debutsingeln berättar Philippa:

Gold är en tidpunkt. Den dagen när verkligheten hinner ikapp och relationen inte längre kan kläs in med superlativ, som innan. När dåliga handlingar och ord smyger in och svärtar ner en hittills ofläckad historia. Och när ensamhet har blivit en del av tvåsamheten.
När jag skrev meningen Don’t want to go home, don´t want to be alone, without you, visste jag att dagen hade kommit då den gyllene eran ersatts med diskbänksrealism.”

Videon till Gold är inspelad i Warszawa och är regisserad av Dominik Wojcik tillsammans med Philippa själv. Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.