Bluephox – Gold

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Gold är debutsingeln med Bluephox, som är ett nytt musikprojektet av Philippa Magnusson. Gold bjuder oss på skön pop som färgats av både 70- och 80-talet. Känns som en låt som klippts och skrutits till perfekt för att passa våra spellistor och radiostationer. En del nostalgi, en del nytt som funkar för både fans av Fleetwood Mac och HAIM. Perfekt badning för att nå den stora publiken med andra ord. Det hela är skrivet och producerat av sångerskan tillsammans med Ludvig Larsson och Mats Björke.

Om debutsingeln berättar Philippa:

Gold är en tidpunkt. Den dagen när verkligheten hinner ikapp och relationen inte längre kan kläs in med superlativ, som innan. När dåliga handlingar och ord smyger in och svärtar ner en hittills ofläckad historia. Och när ensamhet har blivit en del av tvåsamheten.
När jag skrev meningen Don’t want to go home, don´t want to be alone, without you, visste jag att dagen hade kommit då den gyllene eran ersatts med diskbänksrealism.”

Videon till Gold är inspelad i Warszawa och är regisserad av Dominik Wojcik tillsammans med Philippa själv. Du kan kolla in resultatet här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.