Gold är debutsingeln med Bluephox, som är ett nytt musikprojektet av Philippa Magnusson. Gold bjuder oss på skön pop som färgats av både 70- och 80-talet. Känns som en låt som klippts och skrutits till perfekt för att passa våra spellistor och radiostationer. En del nostalgi, en del nytt som funkar för både fans av Fleetwood Mac och HAIM. Perfekt badning för att nå den stora publiken med andra ord. Det hela är skrivet och producerat av sångerskan tillsammans med Ludvig Larsson och Mats Björke.

Popmuzik Podcast

Om debutsingeln berättar Philippa:

Gold är en tidpunkt. Den dagen när verkligheten hinner ikapp och relationen inte längre kan kläs in med superlativ, som innan. När dåliga handlingar och ord smyger in och svärtar ner en hittills ofläckad historia. Och när ensamhet har blivit en del av tvåsamheten.
När jag skrev meningen Don’t want to go home, don´t want to be alone, without you, visste jag att dagen hade kommit då den gyllene eran ersatts med diskbänksrealism.”

Videon till Gold är inspelad i Warszawa och är regisserad av Dominik Wojcik tillsammans med Philippa själv. Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.