Philip Nilsson är en 17-årig sångare från Hyltebruk utanför Halmstad. Han kunde bland annat ses i fjolårets säsong av Idol där han slutade bland de 30 översta deltagarna. Det var även det programmet som fick Nicolas Nahuel och Emil Weinehammar från Göteborg att få ett ögonen för Philip. Så de kontaktade honom för att inleda ett låtskrivarsamarbete.

Popmuzik Lover Patreon

Först ut är singeln Stå upp. En låt som handlar om en tjej som hållit Philip runt sitt ringer, men som aldrig kan bestämma sig för vad hon verkligen vill. Resultatet är en avskalad poplåt med skönt och hitigt arrangemang baserad på gitarr och beats, som borde tilltala fans av bland annat Newkid och Victor Leksell. En låt som definitivt skulle kunna hjälpa Philip till toppen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011