Det är äntligen dags för Helena E att följa upp singeln Göteborg som hon släppte i fjol. Nya singeln heter En dag till bygger på sångerskans erfarenhet från psykiatrin både som skötare och patient. Med låten En dag till vill hon förmedla tröst och hopp inför framtiden men kanske även öppna upp för samtal och bryta tabun kring psykisk ohälsa.

DOLBY ATMOS

Resultatet är en fin poplåt med klassiskt arrangemang där Helena snyggt bygger upp sin berättelse för lyssnaren. Med andra ord, njut och bli berörd av Helena och singeln En dag till här i bloggen där låten har premiär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011