Lagom till att Blur kommer gå upp på scenen i Slottsskogen under Way Out West och spela klassiska låtar för oss, har de remastrat sin katalog med bonusspår!
Massa b-sidor, bonusspår, live-spår och remixar är samlade på varje skiva, så allt blir en fantastisk helhet.
Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle att göra ett återbesök hos britpop-bandet som var bland det största inom musiken under 90-talet.
Själv är jag glad över att Live It! remixen på Entertain me från The Great Escape är med i samlingen och finns att hämta hem via iTunes eller lyssna på här nedan via Spotify-inbäddningen.

DOLBY ATMOS

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011