Premiär: Freyr – Neighbour boy

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Singer-songwritern Freyr Flodgren är tillbaka.
Den tidigare Brother North-medlemmen blev för ett par år sedan signad till Nettwerk Music Group och släppte så sent som i Februari singeln I’m sorry.

Nu är han aktuel med singeln Neighbour boy och med den ger han oss vackert jordnära och intim folk-pop som formats av naturen som Freyr alltid vill ha nära sig.

Om låten berättar Freyr för bloggen:

Neighbor boy är en uppmaning till någon man känner igen sig i att inte begå samma misstag. I mitt fall var det en grannpojke som utstrålade överlägsenhet, hade långt hår och ett intresse för musik.”

Musiken är skriven i norska Bergen och sedan producerad av kanadensiska producenten Tyler Neil Johnson i Vancouver. Du hör resultatet dagen före det officiella släppet här i bloggen. Så lyssna och njut.


Du hittar alltid de bästa låtarna med nordiska artister i spellistan Nordic Pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.