Singer-songwritern Freyr Flodgren är tillbaka.
Den tidigare Brother North-medlemmen blev för ett par år sedan signad till Nettwerk Music Group och släppte så sent som i Februari singeln I’m sorry.

Skicka in din musik

Nu är han aktuel med singeln Neighbour boy och med den ger han oss vackert jordnära och intim folk-pop som formats av naturen som Freyr alltid vill ha nära sig.

Om låten berättar Freyr för bloggen:

Neighbor boy är en uppmaning till någon man känner igen sig i att inte begå samma misstag. I mitt fall var det en grannpojke som utstrålade överlägsenhet, hade långt hår och ett intresse för musik.”

Musiken är skriven i norska Bergen och sedan producerad av kanadensiska producenten Tyler Neil Johnson i Vancouver. Du hör resultatet dagen före det officiella släppet här i bloggen. Så lyssna och njut.


Du hittar alltid de bästa låtarna med nordiska artister i spellistan Nordic Pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011