Med Taxi följer duon Julian upp debuten T-shirt från i somras. På nya singeln bjuder Elin Vallin och Anton Avernäs oss på vemodig men ändå medryckande pop på svenska som även har en engelsk refräng. För varför inte liksom?

Favoriter Apple Music

Taxi handlar om när man upptäcker att känslorna man haft för någon kanske inte finns kvar längre. Man vill lämna, men är rädd för allt som kan gå förlorat. Kan man verkligen stanna med någon för att man inte vet vart annars man ska ta vägen, eller borde man släppa taget?

Duon influeras av artister som Amazon, Thomas Stenström, Highasakite och Hanna Järver. Tillsammans skriver de låtar om heartbreak, taxiresor i regnet, vänskap och om att hoppas när man inte borde. 


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011