I samtal med Victoria Voss

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Victoria Voss är en artist med flera strängar på sin lyra, som det heter.
Hon har en kandidatexamen i biologi från Imperial College London samt en magisterexamen i miljövetenskap från Oxford universitet. Hon har också gått en utbildning inom låtskriveri och musikproduktion vid SAE Institute i Solna. Till detta har hon skrivit kokböcker som fokuserar på hållbar näringslära så att det ska bli lättare att äta rätt – både för oss själva och för vår planet.

Hon har skrivit låtar tillsammans med artister som Samir & Viktor, Anis Demina, Sigrid Bernson, Sofia Karlberg och Kristofer Greezula för att nämna några. Till det har hon även varit featuring på singlar tillsammans med Rich Edwards, Underline och Discrete som blivit hits världen över.

Nu är det dags för Victoria att släppa singeln Second sight som används i TV-serien Eagles på SVT. Inför singelsläppet tog Victoria tåget till Göteborg för att spela in denna intervjupodd med mig.

Det blir ett öppenhjärtigt samtal om näringslära, inspiration och arbetet med hennes musik. Så lär känna denna inspirerande och karismatiska kvinna lite mer i podden.

Du hör avsnittet hos någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Anchor
Overcast

-Följ gärna podden så får du nästa avsnitt direkt ner i mobilen när det släpps.Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.