Dags för ännu en debutant här i bloggen.
Denna gång är det dags att stifta bekantskap med Anna Folkesson. Hon kommer ursprungligen från Örebro och bestämde sig i tidig ålder att hon ville ägna sitt liv åt att sjunga. Efter att ha gått på musikskolor i Stockholm och London har Anna varit bakgrundssångerska till bland annat Roger Pontare.

DOLBY ATMOS

Men nu är det som sagt dags för Anna att fokusera på sin egna musikkarriär och det gör hon med singeln End this fight. En låt som speglar frustration och svek i ett kärleksförhållande, och som producerats till en vemodig och mogen poplåt som liksom svävar fram över melodin.

Så hälsa Anna välkommen som soloartist igenom att lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011