Dags för ännu en debutant här i bloggen.
Denna gång är det dags att stifta bekantskap med Anna Folkesson. Hon kommer ursprungligen från Örebro och bestämde sig i tidig ålder att hon ville ägna sitt liv åt att sjunga. Efter att ha gått på musikskolor i Stockholm och London har Anna varit bakgrundssångerska till bland annat Roger Pontare.

Favoriter Apple Music

Men nu är det som sagt dags för Anna att fokusera på sin egna musikkarriär och det gör hon med singeln End this fight. En låt som speglar frustration och svek i ett kärleksförhållande, och som producerats till en vemodig och mogen poplåt som liksom svävar fram över melodin.

Så hälsa Anna välkommen som soloartist igenom att lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.