ISAs pojkvän Filip Groundstroem släppte ju en del låtar tillsammans med sitt mellannamn som Filip Martin. Då var låtarna på svenska i form av När vi är nakna och Livet ut. Nu är det dags för Filip att fokusera på efternamnet i versaler och kallar sig rätt och slätt för GROUNDSTROEM när han nu ska släppa lite låtar på engelska.

Först ut var låten Sunset trouble från i början av året. Nu är det dags att följa upp med singeln Fix. Båda låtarna är mer R&B-pop, men det jag uppskattade med Fix var att låten har en skön 80-talskänsla i produktionen. Så helt klart väldigt mycket min påse detta.

Fix skrev Filip när han var i en svacka och inte trodde på sig själv. Med låten ville ha skapa något som fick honom att glömma alla problem. Att drömma sig bort och inse att inget kan bli perfekt, men man kan ändå få känna så i drömmen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.