Bakom artistnamnet Elliot hittar vi den danske sångaren Carl-Emil Lohmann. Han började sin karriär som huvudrollen i musikalen Billy Elliot och har efter det sikten inställt på att bli en popartist. I fjol släppte Elliot EP:n I Don’t Like To Have Fun samt singeln I hope for rain. Nu är det dags för den bildsköne sångaren att släppa årets första singel i form av Drown.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på en gitarrbaserad och avskalad låt där Elliots mjuka röst liksom smeker över produktionen och skapar en vacker och vemodig känsla. På låten sjunger sångaren om en nära vän till honom som genomgått en period av ångest och depression.

Elliot berättar för bloggen:

“It broke my heart to watch her being in so much pain. I wrote Drown for her, as a comfort and to tell her, that I will always be there for her. Drown is a helping hand for anyone who needs it.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011