Med inspiration från Flume, Mura Masa och Louis The Child släpper här den svenske producenten Killen Manjaro debutsingeln Say something. (Jupp, väldigt fyndigt artistnamn).

Favoriter Apple Music

Resultatet är en lekfull poplåt som mixats ihop med elektronisk dansmusik och som sedan kryddats av de souliga rösterna från Pauline Indrielle och Lisa Savannah.

Om Say something säger Killen Manjaro:

”Jag ville att ljudlandskapet skulle få en att drömma sig bort till en alternativ verklighet. Med ett tungt beat och råa industriella element vill jag leda lyssnaren in i en fiktiv värld.”

Killen Manjaro går på Anders Bagges skola Dreamhill Music tillsammans med Erich Thell som varit medproducent på låten. Även sångerskorna går på samma skola, så hela projektet är lite som en enda (skol)familj.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.