Sebastian Rydgren är tillbaka. Det var ju 2016 som vi första gången hörde den då 13-årige killen här i bloggen när han släppte singeln Speak up som var en anti-mobbningslåt. Ny är det mycket mer dansant då han har Johan Strandkvist bakom sig som låtskrivare och producent. Johan är ju ett av namnen bakom Alcazars hit Crying at the Discoteque, så killen kan hits.

Go back home är en skönt kaxig poplåt om att hitta och uppskatta sig själv. En låt som faktiskt premiärspelades under Stockholm Pride, där innebörden av låten verkligen hittar hem.

Om låten berättar Sebastian:

”Låten handlar om att gå tillbaka till platsen där du hör hemma, rötterna till din personlighet och uppskatta dig själv och de människor som står dig nära dig. Att acceptera sig själv.”

För den namnkunnige så är Sebastian lillebror till Rebecka Rydgren som du även hört en hel del här i bloggen.

Men nu låter vi inte storasyster ta över rampljuset, utan alla blickar på Sebastian och hans singel Go back home.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.