Linnéa Björn, eller BJOERN som hon kallar sig, är här tillbaka med singeln Hold me och med den följer hon upp debuten Why som släpptes i Januari.

Popmuzik Podcast

Nya singeln handlar om rädsla, ensamhet och styrkan i att våga komma sig vidare och utveckla sig som människa. Resultatet blir en känsloladdad låt där dynamiken i både produktionen och BJOERNs röst imponerar.

Om Hold me berättar Linnéa för bloggen:

Hold me är en låt som handlar om att vara ensam och rädd, en slags påminnelse till mig själv att dessa känslor varken kan döda mig eller stoppa mig från att utvecklas som människa. Jag skrev låten hemma i min säng. Jag hade precis flyttat till en ny stad, jag stod på tröskeln till ett nytt kapitel i livet och jag kände knappt någon i den bransch jag ville vara aktiv inom. Jag var otroligt rädd att mina gamla hjärnspöken skulle hitta sig ut igen och återigen påverka min självkänsla. Jag har ett förflutet med psykisk ohälsa och på något sättet kändes det som att min hjärna skulle vända sig emot mig igen.
Men jag är tacksam att jag funnit musiken, jag behöver få ur mig dålig energi och har via musiken hittat det absolut bästa receptet.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011