pop

BJOERN – Hold me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Linnéa Björn, eller BJOERN som hon kallar sig, är här tillbaka med singeln Hold me och med den följer hon upp debuten Why som släpptes i Januari.

Nya singeln handlar om rädsla, ensamhet och styrkan i att våga komma sig vidare och utveckla sig som människa. Resultatet blir en känsloladdad låt där dynamiken i både produktionen och BJOERNs röst imponerar.

Om Hold me berättar Linnéa för bloggen:

Hold me är en låt som handlar om att vara ensam och rädd, en slags påminnelse till mig själv att dessa känslor varken kan döda mig eller stoppa mig från att utvecklas som människa. Jag skrev låten hemma i min säng. Jag hade precis flyttat till en ny stad, jag stod på tröskeln till ett nytt kapitel i livet och jag kände knappt någon i den bransch jag ville vara aktiv inom. Jag var otroligt rädd att mina gamla hjärnspöken skulle hitta sig ut igen och återigen påverka min självkänsla. Jag har ett förflutet med psykisk ohälsa och på något sättet kändes det som att min hjärna skulle vända sig emot mig igen.
Men jag är tacksam att jag funnit musiken, jag behöver få ur mig dålig energi och har via musiken hittat det absolut bästa receptet.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.