Numera Stockholms-baserade Jack O’Connor levererar elektronisk dans-musik som flirtar med både 80-tals sound och samtida pop musik. 

Som artist rubricerar sig Jack O’Connor som SNKT och levererar glimrande pop / synt-pop. Senaste singeln Almost Always är ett ytterligare bevis på artistens förmåga att leverera både medryckande och melodiskt stark musik. Efter att ha arbetat med grammy-vinnande producenten Philip Larsen är nu SNKT redo för att släppa några av de bästa låtarna han har i sin katalog. Först ut är singeln Almost Always som skildrar en relation där båda parterna vet att de är bra för varandra på pappret, men mindre bra i verkligheten. Ett praktexempel på hur vitt skilda världar praktik och realitet faktiskt kan vara. 

SNKT levererar här glimrande bra sång som både är nära och sårbar. Produktionen är ett varmt synt-landskap av nostalgiska ljud och dansvänliga beats. I verserna förs mina tankar till artisten LAUV, som i min värld är en av experterna på brusten kärlek internationellt sett. Avskalde verser baranar vägen för en explosionsartad refräng med svulstig syntbasar som kontrasteras med neon-glittrande ljusa syntar. 

Se till och ta er en lyssning på denna starka singel från artisten SNKT. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.