Peter Bjorn and John – On the brink

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Inför albumet Endless Dream som släpps den 13:e Mars, bjuder herrarna Peter Bjorn and John oss på singeln On the brink. Låten blir den fjärde från albumet och föregicks av låtarna Rusty nail, Reason to be reasonable samt Idiosyncrasy.

Peter Morén berättar för bloggen om singeln:

“I linje med flertalet av låtarna på Endless Dream så har On the brink en försiktigt positivt filosofisk syn på tillvarons tillkortakommanden. Den ser framåt med ett uns hopp och tillförsikt och undrar vad som egentligen är viktigt när allt ställs på sin spets och när tankarna svindlarna över individens litenhet i universum. Kanske att våga leva nu och ge sig hän, se världen med ett vidare och mer tillåtande perspektiv, våga drömma, inte döma för hårt och be om förlåtelse. Såna små ting! Pretentiöst kanske men ändå lite sant kanske? Denna emotionella tretaktare har ganska mycket gemensamt både musikaliskt och innehållsmässigt med vår episka indie-klassiker Objects of my affection. Med rullande pukor, mandolin, 12-strängad gitarr och allsångsrefräng kan den kanske ses som dess äldre och lite mognare folkrock-kusin.“

Under våren drar herrarna på en stor USA-turné och jag antar att de även landar i Sverige inför sommarens festivaler. Men tills dess kan du lyssna på On the brink här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.