Indiepopbandet Dolorifics från Göteborg är på upploppen inför debutalbumet Welcome to Dolograd som släpps den 24:e Januari. Du har ju tidigare hört singlarna I live in shadow och Vermin här i bloggen, och nu är det dags för Oh, Doctor. Fick lite – eller mycket – The Smiths-känsla över nya singeln måste jag säga.

Popmuzik Podcast

Låten i sig tar upp att en läkare kan vara både en ängel och djävul beroende på vem du träffar. Så med det är den en hyllning till de bra och ett helhjärtat ”fuck you” till de dåliga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011