De senaste tre åren har JennyRebecca först en musikdagbok. Att varje dag skriva en låt och likt en dagbok så blir det baserat på hennes tankar.

Följ på Apple Music

Efter att ha läst Record Unions sammanställning om att 73% av de oberoende artisterna världen över lider av någon form av psykisk ohälsa skrev hon låten Enough. En låt där hon belyser ämnet men också vill lyfta upp artister och få dem att hitta den där självkänslan igen som så många verkar sakna idag.
I ett led i det har JennyRebecca även lanserat podden Artists Rising där hon försöker inspirera andra som arbetar med musik. Så kolla in den podden om du vill lyssna på lite inspirerande tankar i ämnet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.