Den 17-åriga Ventresca släppte debutsingeln Craving i höstas och nu är det äntligen dags för videon att ha premiär. På singeln bjuder den kanadensiska sångerskan oss på skönt medryckande pop med inslag av disco. Så definitivt en låt för oss popälskare att kolla in.

POPMUZIK LOVER 2

Craving är skriven av sångerskan tillsammans med Kristian Balinov och Cindy Valentine, och av resultatet att döma så känns det som Ventresca kan vara bra att hålla ögonen på om man gillar nya poplåtar. Men än så länge får vi dansa till debuten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011