Shy Martin är tillbaka med ännu en stark singel. Med Slow följer Sara Hjellström upp Make us never happen som släpptes i november. Nya singeln är en avskalad och akustisk låt där sångerskan verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst när hon sjunger om att gå vidare efter ett uppbrott. Sångerskan berättar:

Popmuzik Lover

”När jag började skriva låtar gjorde jag det aldrig utan min gitarr. Jag tillbringade timme efter timme med att skriva låtar på min säng tillsammans med den, och om inte där så var det på en liten brygga vid en sjö intill vårt hus. För några år sedan när jag flyttade till Stockholm slutade jag skriva låtar på det sättet. Den senaste sommaren spenderade jag, min bror och två av mina närmaste vänner och medförfattare Nirob och Litens en helg i mina förälders hus på landsbygden där jag växte upp. Vi hade gitarren med oss överallt där vi åkte. Det var första gången på flera år som jag till och med höll i gitarren. Men jag antar att det var liksom som inget hade förändrats när vi återvände till platsen där allt startade.
Slow skrevs under dessa dagar på landsbygden. Jag tog upp gitarren medan vi åt frukost en morgon och började spela några ackord. Vi pratade om hur skrämmande det kan vara att hoppa in i en relation omedelbart efter ett sambrott. Jag kände verkligen att jag ville behålla den känsla vi hade när vi skrev den genom att hålla produktionen enkel och organisk. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.