pop

Shy Martin – Slow

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Shy Martin är tillbaka med ännu en stark singel. Med Slow följer Sara Hjellström upp Make us never happen som släpptes i november. Nya singeln är en avskalad och akustisk låt där sångerskan verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst när hon sjunger om att gå vidare efter ett uppbrott. Sångerskan berättar:

”När jag började skriva låtar gjorde jag det aldrig utan min gitarr. Jag tillbringade timme efter timme med att skriva låtar på min säng tillsammans med den, och om inte där så var det på en liten brygga vid en sjö intill vårt hus. För några år sedan när jag flyttade till Stockholm slutade jag skriva låtar på det sättet. Den senaste sommaren spenderade jag, min bror och två av mina närmaste vänner och medförfattare Nirob och Litens en helg i mina förälders hus på landsbygden där jag växte upp. Vi hade gitarren med oss överallt där vi åkte. Det var första gången på flera år som jag till och med höll i gitarren. Men jag antar att det var liksom som inget hade förändrats när vi återvände till platsen där allt startade.
Slow skrevs under dessa dagar på landsbygden. Jag tog upp gitarren medan vi åt frukost en morgon och började spela några ackord. Vi pratade om hur skrämmande det kan vara att hoppa in i en relation omedelbart efter ett sambrott. Jag kände verkligen att jag ville behålla den känsla vi hade när vi skrev den genom att hålla produktionen enkel och organisk. ”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.