Here we go!

Nordiska Favoriter

Få singlar har varit så banbrytande både som låt och video som Hey boy hey girl med The Chemical Brothers. Den pumpande och härligt lekfulla låten blev en enorm hit när den släpptes i Maj 1999. En tredjeplats på den brittiska singellistan skrapade duon ihop, samt en 14:e plats här i Sverige.
Hey boy hey girl släpptes som första smakprovet från albumet Surrender som lanserades den 21:a Juni samma år.

Videon regisserades av Dom and Nic där vi får följa en skolflicka som får röntgensyn och när hon blir äldre ser massa skelett dansa på nattklubben Ministry of Sound i London. Väldigt snyggt gjort för den tiden.

Låten är fortfarande mycket uppskattad på dansgolv och jag själv brukar köra den med jämna mellanrum de gånger jag är DJ, och det är alltid en låt som får igång dansgolvet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.