Vi tar oss till USA och närmare bestämt Los Angeles. Där hittar vi Stal, en musiker som ursprungligen kommer från Paris. Han är här aktuell med singeln Hilldale, en låt som är lite av en hyllning till den nya hemstaden. Här bjuds vi på lekfull och fluffig pop som kokar ihop alla up och nedgångar samt tvära kast som man kan uppleva i möjligheternas land. Det blir på det hela en skönt poplåt med bra elektronisk produktion och driv.

DOLBY ATMOS

Låten är tagen från kommande EP:n Shades of Truth som släpps i Februari nästa år. Men nu kan du lyssna på Hilldale här nedan och visa gärna vad du tycker om låten med hjälp av reaktionsknapparna under inlägget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011