Vi tar oss till USA och närmare bestämt Los Angeles. Där hittar vi Stal, en musiker som ursprungligen kommer från Paris. Han är här aktuell med singeln Hilldale, en låt som är lite av en hyllning till den nya hemstaden. Här bjuds vi på lekfull och fluffig pop som kokar ihop alla up och nedgångar samt tvära kast som man kan uppleva i möjligheternas land. Det blir på det hela en skönt poplåt med bra elektronisk produktion och driv.

Popmuzik Popcast

Låten är tagen från kommande EP:n Shades of Truth som släpps i Februari nästa år. Men nu kan du lyssna på Hilldale här nedan och visa gärna vad du tycker om låten med hjälp av reaktionsknapparna under inlägget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.