Andreas Stone har slitit sig från låtskrivandet för att släppa en låt under egen flagg inför vintern. Andreas är ju mannen som skrivit en hel del J- och K-pophits under åren, samt även var med och skrev Too late for love som John Lundvik vann Melodifestivalen med. Lägg även till att han var med och skrev Samir & Viktors hit Shuffla från samma musiktävling. Killen kan det där med hits kan man säga…

Popmuzik Podcast

Nya singeln heter We can be legends och är en upplyftande EDM-singel om att aldrig ge upp, och alltid tro på sig själv. Låten handlar om två bröder som växer upp med ambitionen att verkligen göra skillnad. Så väldigt peppande låt som helt klart får en på bra humör.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011