Nordiska Favoriter

Jag har varit helt såld på denna skiva en längre tid, men inte tagit mig för att skriva om den – varför vet jag inte, men jag kände att jag borde göra något åt det nu.
Love Antell har med Gatorna tillhör oss fångat både en ung mans ibland naiva syn på livet, lika mycket som han fångat känslan att titta tillbaka på sin ungdom. En skiva som exploderar i eufori likt Håkan Hellström brukar göra, fast kanske till och med lite snyggare än hans Göteborgska jämförelse. Samtidigt är det en perfekt sommarplatta, att spela upp i sina bärbara högtalare när man ligger i en park och dricker öl.
Största låten är den Pet Shop Boys -producerar- Dusty Springfield -aktiga Du växte upp (det är något med basgången i början av låten som får mig att tänka på hennes Reputation -platta), där han tittar tillbaka på uppväxten och de drömmar man hade då och hur de till slut blir.
Sedan är det riktigt smart att låna lite av Underworlds klassiska låt Born slippy till Vi är nu .
Visst, det är kanske inte är en generationsskiva på något sätt, men riktigt bra okomplicerad pop på svenska.

80%

Ladda ner dessa låtar: Du växer upp , Vi är nu , Sluta aldrig .

Gatorna Tillhör Oss - Love Antell

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011