Skicka in din musik

Ett nytt album med Sigur Rós är oftast en upplevelse.
Den isländska gruppen levererar alltid en snygg och välgjord skiva. Låtarna är vackra och stämningsfulla, samtidigt som de är skönt storslagna och jag uppskattar även deras senaste verk Valtari .
Dock är det mer eller mindre samma skiva som gruppen släppt sedan starten. Här bjuds inte på några som helst överraskningar, utan allt är precis så som man förväntar sig att en skiva med dem ska vara.
Skulle kunna säga att Sigur Rós är som musikvärldens FIFA och NHL-spel från Electronic Arts – man får varje år ett nytt spel, med mer eller mindre samma innehåll. Det är bara kosmetikan som är lite annorlunda från gång till gång.
Nu gillar jag trots allt detta. Älskar Jonsís klagande stämma och de sakrala i låtarna, som är än mer framtonade på Valtari.
Men som sagt, det är inget jag inte hört förut.

60%

Sigur Rós

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011