Finns det någon grupp som alltid får en på bra humör så är det Panetoz. Med hits som Dansa pausa, Efter solsken och Håll om mig hårt har de visat Sverige vilka hitmakare de är. Nu är det dag för herrarna att släppa ännu en hit till samlingen när de nu är aktuella med Backa på mig. En låt som handlar om lyckan i att äntligen finna sin drömpartner.

Popmuzik in Dolby Atmos

Om låten berättar gruppen:

Backa på mig handlar om att ha hittat ‘the one’. Sin drömpartner. En person som är exakt så som du drömt om. En perfekt partner in crime – både on and off the dancefloor.

Det handlar också om att aldrig spara på något, när du väl har hittat hen. Ge allt du kan, för kärleken är något som du måste underhålla hela tiden. Kom ihåg att berätta hur mycket du älskar den du älskar!”

Så låt Panetoz än en gång starta festen och höja energin i ditt liv tillsammans med Backa på mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.