Finns det någon grupp som alltid får en på bra humör så är det Panetoz. Med hits som Dansa pausa, Efter solsken och Håll om mig hårt har de visat Sverige vilka hitmakare de är. Nu är det dag för herrarna att släppa ännu en hit till samlingen när de nu är aktuella med Backa på mig. En låt som handlar om lyckan i att äntligen finna sin drömpartner.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar gruppen:

Backa på mig handlar om att ha hittat ‘the one’. Sin drömpartner. En person som är exakt så som du drömt om. En perfekt partner in crime – både on and off the dancefloor.

Det handlar också om att aldrig spara på något, när du väl har hittat hen. Ge allt du kan, för kärleken är något som du måste underhålla hela tiden. Kom ihåg att berätta hur mycket du älskar den du älskar!”

Så låt Panetoz än en gång starta festen och höja energin i ditt liv tillsammans med Backa på mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011