Ginger Lo är en duo som består av Theresia Strandberg och Lovisa Åbrink. De möttes första gången i Spanien när de gjorde ett scenjobb där och helt enkelt beslutade sig för att göra något tillsammans. Sagt och gjort. Först ut från den nystartade duon var The Supremes klassiker You can’t hurry love som släpptes i fjol.

Dolby Atmos

Nu är det dags för Ginger Lo att släppa den första egna låten. Someone like you bjuder oss på en medryckande produktion med lekfull känsla och stark melodi. Det är lätt att falla för låten, precis som låten i sig handlar om de där bubblande känslorna i en när man är kär och faller för en speciell person. Samtidigt är man också lite sårbar, då man inte riktigt vet om man vågar satsa. Låten frågar vem som blir den första att falla för kärleken och blotta sina känslor.

Someone like you är skriven och producerad av Mike Shiver och Niklas Pettersson, som bland annat jobbat med akter som Monsta X, Mike Perry, Molly Sandén, LIAMOO.
Det är med andra ord en given hit Ginger Lo serverat oss, så det är bara att klicka igång och lyssna här nedan.

Ginger Lo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.