Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är den Kalifornien-baserade sångerskan Becky Filip som går under artistnamnet Rowe. Här släpper hon neo soul-inspirerade balladen Tired love. En låt som anspeglar på sångerskan tid när hon kände att hon behövde vissa människor runt sig för att känna sig mer självsäker. En låt om att faktiskt hitta styrka inom sig själv och med det en låt som kanske även kan inspirera andra till samma.

Favoriter Apple Music

Allt till en behaglig och soft soul-poplåt som verkligen visar upp denna spännande artist i sitt rätta ljus. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011