Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är den Kalifornien-baserade sångerskan Becky Filip som går under artistnamnet Rowe. Här släpper hon neo soul-inspirerade balladen Tired love. En låt som anspeglar på sångerskan tid när hon kände att hon behövde vissa människor runt sig för att känna sig mer självsäker. En låt om att faktiskt hitta styrka inom sig själv och med det en låt som kanske även kan inspirera andra till samma.

Popmuzik Podcast

Allt till en behaglig och soft soul-poplåt som verkligen visar upp denna spännande artist i sitt rätta ljus. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.