Jenny Kern är en sångerska från New York City. Hon släppte tidigare i år sin debut-EP, från vilken du bland annat kan höra låten Carousel här i bloggen. Nu är det dags för sångerskan att följa upp den med singeln Satellite. Låten i sig är en låt om kärlek och att ångra sina handlingar. På det hela handlar låten om att inte känna sig närvarande för en person, och när du insett det så vill du förbättra ditt sätt att vara på.

Sångerskan berättar för Popmuzik:

”I wrote during a time that I was recovering from a heartbreak. I was trying to figure out what went wrong and I realized that I was not the best version of myself when I was with them. That at times I was so far out of my own skin that it felt like I wasn’t present mentally. I wanted to be better for them but I wasn’t. This ultimately led to the end of the relationship.”

Satellite är producerad av Andy Seltzer och resultatet är väldigt behaglig poplåt som man sugs in i och bara njuter av. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.