Jenny Kern är en sångerska från New York City. Hon släppte tidigare i år sin debut-EP, från vilken du bland annat kan höra låten Carousel här i bloggen. Nu är det dags för sångerskan att följa upp den med singeln Satellite. Låten i sig är en låt om kärlek och att ångra sina handlingar. På det hela handlar låten om att inte känna sig närvarande för en person, och när du insett det så vill du förbättra ditt sätt att vara på.

Följ på Apple Music

Sångerskan berättar för Popmuzik:

”I wrote during a time that I was recovering from a heartbreak. I was trying to figure out what went wrong and I realized that I was not the best version of myself when I was with them. That at times I was so far out of my own skin that it felt like I wasn’t present mentally. I wanted to be better for them but I wasn’t. This ultimately led to the end of the relationship.”

Satellite är producerad av Andy Seltzer och resultatet är väldigt behaglig poplåt som man sugs in i och bara njuter av. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.