Då är det dags att stifta bekantskap med Kape Yeel från Östersund. Trion består av bröderna Linus Malmsten på sång, basisten Kevin Stålberg och keyboardisten Theo Malmsten. Efter att ha gjort mer rock-influerad musik bestämde de sig i början av året att göra en re-boot på sig själva och gå mot ett mer modernt sound.

DOLBY ATMOS

Första resultatet blev singeln Tatterdemalion i slutet av Mars och efter det har det verkligen rullat på för syskonen. Storsjöyran samt spelning i Tyskland. Succén var ett faktum.

Med Sex addicts släpper Kape Yeel sin femte singel. En disco-funkig och skönt medryckande poplåt om något så alldagligt som att titta på porr på internet. -Ja, vi har alla varit där.

Linus i bandet berättar för bloggen:

”Idén till låten började med raden ”on the internet looking at naked people”, Det kändes kul att använda som refräng. Jag tyckte att idén att skriva en poplåt om porr på internet ganska spännande. Vi försökte ett gäng olika arrangemang av låten, men när vi gjorde den mer disco-funkig, visste vi att det var vägen att gå.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011