Det är dags för Peter Bjorn And John att släppa ännu ett smakprov från kommande albumet Endless Dream som släpps den 13:e Mars 2020. Första singeln hette ju Rusty nails och här kan du lyssna på Reason to be reasonable. Låten är skriven av Peter Moren och handlar om när man varit i en relation under en lång tid och man känner att det verkligen är värt att slåss för ens relation i både mot- och medgång. Lite som de tre herrarna i bandet har fått gjort under åren.

Favoriter Apple Music

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011