Logan Johnson är en av artisterna som sökte lyckan i fjolårets American Idol. Efter att ha åkt ut i gallringen bland de som var kvar i topp 20-skiktet då får Logan nu en andra chans att röstas in till nästa säsong i helgen, så får vi se hur det går för honom denna gång.

Följ på Apple Music

Den 21-årige sångaren från Idaho debuterade i somras med singeln Bad at love och nu är han aktuell med singeln I guess. Med en singer-songwriter stil och en len röst som är väldigt likt Shawn Mendes, är det inte omöjligt att Logan kan bli en ny pop-favorit för många.

Singeln I guess handlar om att känna sig strandad efter ett misslyckat förhållande. Att vakna upp och inse att det hela är slut, fast du inte alls var redo för det. Ändå hör man från vänner att det kanske är lika bra att gå vidare.

Logan berättar:

”On a deeper level, I think this song depicts how we tend to cover up how we actually feel, rather than talking about our emotions. This song touches on heartbreak, and how that process sometimes takes longer than what others might perceive.”

Vad tror du? Kan Logan bli en ny American Idol?
Du får lyssna på singeln här nere och se vad du tycker.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.