pop

Logan Johnson – I guess

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Logan Johnson är en av artisterna som sökte lyckan i fjolårets American Idol. Efter att ha åkt ut i gallringen bland de som var kvar i topp 20-skiktet då får Logan nu en andra chans att röstas in till nästa säsong i helgen, så får vi se hur det går för honom denna gång.

Den 21-årige sångaren från Idaho debuterade i somras med singeln Bad at love och nu är han aktuell med singeln I guess. Med en singer-songwriter stil och en len röst som är väldigt likt Shawn Mendes, är det inte omöjligt att Logan kan bli en ny pop-favorit för många.

Singeln I guess handlar om att känna sig strandad efter ett misslyckat förhållande. Att vakna upp och inse att det hela är slut, fast du inte alls var redo för det. Ändå hör man från vänner att det kanske är lika bra att gå vidare.

Logan berättar:

“On a deeper level, I think this song depicts how we tend to cover up how we actually feel, rather than talking about our emotions. This song touches on heartbreak, and how that process sometimes takes longer than what others might perceive.”

Vad tror du? Kan Logan bli en ny American Idol?
Du får lyssna på singeln här nere och se vad du tycker.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.