Janna debuterade med singeln A thousand times i vintras, vilket även ledde till en poddintervju här i bloggen. Nu är det äntligen dags för Janna att släppa sin andra singe, och med det ta ett steg närmare sin EP som är på gång.

Dolby Atmos

Dreamer är en låt om att inte se några begränsningar i kärleken mellan två människor, men samtidigt känna sig ganska ensam i just förhållandet. Att behöva vara den som driver det hela framåt medan den andre kanske mer kväver känslorna. Janna berättar:

”Jag tillbringade många år på att försöka ”passa in” när det gäller relationer på bekostnad av att inte respektera mina egna behov och vem jag var. Jag skrev den här låten om ett tidigare förhållande där jag kände att den andra personen slutade försöka. Det var fortfarande kärlek där men jag kände att jag fick dra hela lasset med att få det att fungera. Jag ansträngde mig för två, vilket krossade mitt hjärta lite.”

Bonus – 2020-06-17

Under senare tiden har Janna arbetat på nytt material, så något bra som kommer ur denna Covid-period kan man säga.
För att ge fansen något att lyssna på så länge så har hon även spelat in en akustisk live-version av Dreamer som du kan kolla in här hedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.