Janna debuterade med singeln A thousand times i vintras, vilket även ledde till en poddintervju här i bloggen. Nu är det äntligen dags för Janna att släppa sin andra singe, och med det ta ett steg närmare sin EP som är på gång.

Apple Music

Dreamer är en låt om att inte se några begränsningar i kärleken mellan två människor, men samtidigt känna sig ganska ensam i just förhållandet. Att behöva vara den som driver det hela framåt medan den andre kanske mer kväver känslorna. Janna berättar:

”Jag tillbringade många år på att försöka ”passa in” när det gäller relationer på bekostnad av att inte respektera mina egna behov och vem jag var. Jag skrev den här låten om ett tidigare förhållande där jag kände att den andra personen slutade försöka. Det var fortfarande kärlek där men jag kände att jag fick dra hela lasset med att få det att fungera. Jag ansträngde mig för två, vilket krossade mitt hjärta lite.”

Bonus – 2020-06-17

Under senare tiden har Janna arbetat på nytt material, så något bra som kommer ur denna Covid-period kan man säga.
För att ge fansen något att lyssna på så länge så har hon även spelat in en akustisk live-version av Dreamer som du kan kolla in här hedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.