Dags för en debutant här i bloggen. Janna från Göteborg har tidigare hörs tillsammans med artister som Jannice och Lars Winnerbäck, men nu är det som sagt dags att stå på helt egna ben. Det gör hon med den magiska soul-låten A thousand times. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Theodor Wolgers och Jonathan Lavotha.
Om själva singeln berättar Janna:

DOLBY ATMOS

”Jag skrev delvis den här låten om en viss ’av och på’-typ av förhållande som jag hade haft, men det handlar också om mina erfarenheter till relationer som helhet. Jag har blivit bränd och upplevt hjärtesorg alldeles för många gånger, men vid något tillfälle bestämde jag mig för att jag inte skulle bli bitter för det skulle suga, utan när jag hittade någon som var värd min kärlek skulle jag våga hoppa på den där emotionella berg-och dalbanan igen, och igen, tusen gånger om, om det är det som krävs.”

Singeln är första smakprover från Jannas kommande debut-EP som släpps senare i år, och vad vi här hör så känns det som något att verkligen se fram emot.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011