Janna – A thousand times

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags för en debutant här i bloggen. Janna från Göteborg har tidigare hörs tillsammans med artister som Jannice och Lars Winnerbäck, men nu är det som sagt dags att stå på helt egna ben. Det gör hon med den magiska soul-låten A thousand times. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Theodor Wolgers och Jonathan Lavotha.
Om själva singeln berättar Janna:

”Jag skrev delvis den här låten om en viss ’av och på’-typ av förhållande som jag hade haft, men det handlar också om mina erfarenheter till relationer som helhet. Jag har blivit bränd och upplevt hjärtesorg alldeles för många gånger, men vid något tillfälle bestämde jag mig för att jag inte skulle bli bitter för det skulle suga, utan när jag hittade någon som var värd min kärlek skulle jag våga hoppa på den där emotionella berg-och dalbanan igen, och igen, tusen gånger om, om det är det som krävs.”

Singeln är första smakprover från Jannas kommande debut-EP som släpps senare i år, och vad vi här hör så känns det som något att verkligen se fram emot.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.