Janna – A thousand times

Dags för en debutant här i bloggen. Janna från Göteborg har tidigare hörs tillsammans med artister som Jannice och Lars Winnerbäck, men nu är det som sagt dags att stå på helt egna ben. Det gör hon med den magiska soul-låten A thousand times. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Theodor Wolgers och Jonathan Lavotha.
Om själva singeln berättar Janna:

”Jag skrev delvis den här låten om en viss ’av och på’-typ av förhållande som jag hade haft, men det handlar också om mina erfarenheter till relationer som helhet. Jag har blivit bränd och upplevt hjärtesorg alldeles för många gånger, men vid något tillfälle bestämde jag mig för att jag inte skulle bli bitter för det skulle suga, utan när jag hittade någon som var värd min kärlek skulle jag våga hoppa på den där emotionella berg-och dalbanan igen, och igen, tusen gånger om, om det är det som krävs.”

Singeln är första smakprover från Jannas kommande debut-EP som släpps senare i år, och vad vi här hör så känns det som något att verkligen se fram emot.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. -Musikpromotion på rätt sätt.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Janna – A thousand times" A few seconds ago

Comments are closed.