Verkligheten bjuder här in Hillevi Jakobsson från bandet KNASH att sjunga på singeln Slutet. Låten handlar om frustrationen av att stå och se på medan mänskligheten förstör världen bit för bit utan att bry sig om konsekvenserna. Resultatet är en dystopisk indiepoplåt som kastar oss mellan mörk melankoli och energisk frustration. Det blir liksom som en avslutningslåt på filmen där allt gick åt helvete. Eller för bandet skulle det bli ett magiskt avslut på en konsert, där all energi får komma ut innan scenen töms och lokalen tänds upp.

Svensk Pop Apple Music

Indiepopmagi signerad Edwin Ekstedt och Filip Lundgren och tagen från bandets kommande EP.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011