Faithless har gjort så många otroligt bra låtar igenom åren.
Älskar det episka i deras houseiga danslåtar, som Rollo och Sister Bliss blåser upp nästan till zeppelinarstorlek utan att det spricker.
Tycker fortfarande att Salva Mea och Insomnia är de två låtar som skrev om musikhistoria för dansgolven.
Men en låt som sticker ut åt andra hållet – som en ren poplåt, är gruppens bidrag till filmen Cruel Intention s (som är en av de coolaste filmer som någonsin gjorts).
Addictive heter den och känns både väldigt mycket Faithless – med Maxi Jazz sång, samtidigt som den var väldigt olikt det gruppen gjort fram tills då.
Stilen på Addictive syntes väl mer på de nästkommande albumen, men detta var lite av startskottet för ett nytt Faithless.

Nordiska Favoriter

Cruel Intentions - Various Artists

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011