Åh. Detta var vackert. Det är den isländska gruppen Hrím som består av Ösp Eldjárn, Anil Sebastian och Cherif Hashizume som här är aktuella med singeln Nú er fagurt upp til fjalla. En stämningsfull och drömliknande låt och kärlek som sveper in oss i sitt behagliga ljudlandskap. Det är verkligen något med Island och denna typ av drömliknande låtar som känns väldigt tilltalande. Jag tycker som sagt detta var mycket vackert. Vad känner du själv när du hör Nú er fagurt upp til fjalla?

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011