Den amerikanska artisten Rosse tar med oss ut på dansgolvet när hon här släpper singeln I don’t cry (I dance). Med ett tungt driv och stark melodi levererar sångerskan en hit som garanterat kommer att få dig ut på dansgolvet.

Apple Music

Låten i sig skrevs om hennes förhållande till att hantera motgångar och talar också om upplevelsen av att hantera svårigheter genom att helt enkelt dansa bort smärtan.

Om singeln berättar Rosse för bloggen:

”Att vara en oberoende artist i dagens tid innebär att behöva vara tjockhudad med tung rustning. Det kommer alltid att finnas människor som vill se dig misslyckas och kommer att använda sina ord som vapen för att dra ner dig. Men det är en fråga om att vara fokuserad och tro på sig själv även om ingen annan gör det.”

Dags att dansa och bli peppad av denna hit som du upptäcker i bloggen.

Följ Rosse på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.