Den amerikanska artisten Rosse tar med oss ut på dansgolvet när hon här släpper singeln I don’t cry (I dance). Med ett tungt driv och stark melodi levererar sångerskan en hit som garanterat kommer att få dig ut på dansgolvet.

Följ på Apple Music

Låten i sig skrevs om hennes förhållande till att hantera motgångar och talar också om upplevelsen av att hantera svårigheter genom att helt enkelt dansa bort smärtan.

Om singeln berättar Rosse för bloggen:

”Att vara en oberoende artist i dagens tid innebär att behöva vara tjockhudad med tung rustning. Det kommer alltid att finnas människor som vill se dig misslyckas och kommer att använda sina ord som vapen för att dra ner dig. Men det är en fråga om att vara fokuserad och tro på sig själv även om ingen annan gör det.”

Dags att dansa och bli peppad av denna hit som du upptäcker i bloggen.

Följ Rosse på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.