Hanna Jäger och hennes Yaeger är här tillbaka med ännu en hit till samlingen. Efter singlar som Dopamine high och nu senast Watch him fall är den 20-åriga sångerskan här aktuell med singeln Infected. En läcker R&B-poplåt om när ens hjärta bli smittad av en annan person.

Popmuzik Podcast

”Jag försökte fånga en hel del arga känslor i låten och även visa det i musikvideon. Men i videon ser du mig vända något argt och ledsen och göra det till något lyckligt i slutändan. När du träffar på bittra människor med dålig energi, ska du bara förvandla dem till det skämt de är tillsammans med dina polare och gå vidare. Var de lyckliga!”

Låten är tagen från sångerskans kommande EP som släpps nästa månad. Så håll utkik efter den.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011