Efter hyllade debuten Youth gick Sam Florian över från engelskan till sitt modersmål och släppte singlarna Jag e ful i alla ljus som framfördes tillsammans med Victoria Nilas från Värmländska gruppen Havet samt Scenskräck som nu resulterat i EP:n Vånda.

Svensk Pop Apple Music

Låtarna på EP:n är svensk ångest lo-fi-indie om att vara osäker på sig själv. Att inte passa in och ändå känna behovet att närhet. Den tillbakadragna produktionen blir här väldigt passande för låtarna. Det blir vackert avskalat men också ensamt på något sätt – trots att Sam sjunger två duetter.

Sista låten på EP:n är Örebro. En låt som Sam framför tillsammans med Wilma Nea. Även hon från Värmland och till vardags är hon medlem i Children Of The Sün.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011