Det italienska bandet med det långa men fyndiga namnet Late Guest At The Party släppte sitt debutalbum 2013. Efter det flyttade de till New York för att sedan släppa uppföljaren Repeater 2014. Nu har de jobbat på nytt sound och hittat inspiration från dansmusiken på 90-talet och Europop. Med det släpper de här den skönt medryckande singeln Bend, som då är första smakprovet från bandets nya riktning. Lite Hot Chip– och lite Cut Copy-känsla över det hela och med det riktigt trevligt.
Så dansa loss tillsammans med de sena gästerna på festen och låt Bend bli dagens mest dansanta upptäckt.

Nordiska Favoriter

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011