Elina Eriksson är en sångerska från Stockholm. Hon bodde ett tag i London där hon började producera musik för att bli mer oberoende av andra när hon skapar sin musik. Nu när hon är tillbaka i den svenska huvudstaden och det är dags att släppa debutsingeln Discover her.

Popmuzik Lover Patreon

Låten handlar om ett förhållande Elina hade i London, där flickvännen plötsligt inte kom hem en natt, utan istället stannade hos den personen hon dejtade bakom Elinas rygg. Resultatet är både naket och sårbart i sin avskalade stil, men också en låt som byggs upp av snygg elektronisk produktion som verkligen passade min smak.

Ska bli spännande att höra mer från Elina under året, så håll ögonen och öronen öppna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011