Paprika Kinski är en fransk sångerska som även designar läderselar burna av bland annat FKA Twigs och Grimes. Hon är nu aktuell med singeln Diamond Queen, som även är titeln på hennes kommande EP. EP:n följer då upp debuten SteadyLover och som även följts av en del singlar.

DOLBY ATMOS

Nya singeln är drömliknande i stilen och bjuder på skön fransk electropop, som alltid går hem i den här bloggen. Lägg sedan till en video som faktiskt har en berättelse också, så är pop-lyckan gjord. Se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011