Efter singeln New behaviour tidigare i våras är Vola Tila tillbaka med singeln Turn back time. Drömliknande synthpop med varm och stor produktion doftande av nostalgisk känsla samtidigt som det ändå är modernt och av idag. Extra plus för Vangelis-syntharna som löper igenom låten och ger den där episka känslan till det hela.
Bakom Vola Tila hittar vi Johannes Henriksson och Richard Andersson som just nu jobbar fram emot sin debut-EP Personality Apocalypse. Vid sidan av detta musikprojekt har herrarna jobbat som producenter och låtskrivare till andra. Men som sagt, 2019 blir det mycket fokus på att utveckla sitt egna sound.

DOLBY ATMOS

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011